Körfez´´n Köylerinde Temizlik Seferberliği

Körfez'in Köylerinde Temizlik Seferberliği

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde Körfez’in tüm köylerinde temizlik seferberliği başlattı. Hafta sonu tüm ekipler kırsal alanda kalan bölgelerde süpürme, yıkama ve mıntıka temizliği gerçekleştirdi.  Ayrıca bayram öncesinde köyler bölgesinde yer alan mezarlıklarda da bakım çalışması yapıldı. Kötü durumdaki kaldırım ve taşlar değiştirildi, otlardan temizlendi.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Köylerimizde her bayram öncesi olduğu gibi detaylı bir temizlik çalışması yapıyoruz. Köylerimizle birlikte bölgedeki mesire alanlarında da mıntıka temizliği gerçekleştirdik. Çevremizi koruyarak daha temiz ve daha yeşil bir görünümle geleceğe taşıyacağız" dedi