Bakan Pakdemirli´den Kongre Teşekkürü

Bakan Pakdemirli’den Kongre Teşekkürü

Körfezli heyet, 4. Uluslararası Marmara Sosyal ve Fen Bilimleri Kongerisi'ne katılım sağlayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti. Pakdemirli, güzel bir organizasyon olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Körfez Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi iş birliği ile bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Marmara Sosyal ve Fen Bilimleri Kongerisi’ne, online olarak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de katılım sağlamış, önemli konulara değinmişti. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt dışında; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü de konferansın açılışına online olarak katılmışlardı.

BİR ARAYA GELDİLER

İki gün boyunca süren ve önemli konuların altının çizildiği kongre sonrasında Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Osman Yurt ve Levent Yılmaz ile Kocaeli Üniversitesi’nden Doç. Dr. Öznur Gökkaya ve öğretim görevlilerinin yer aldığı heyet, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye katılım sertifikasını vermek üzere Ankara’ya gitti.

SERTİFİKA VE PLAKET VERİLDİ

Bakanlıkta ağırlanan heyetle bir araya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, düzenlenen kongre dolayısıyla teşekkür etti. Pakdemirli’ye Doç. Dr. Öznur Gökkaya tarafından kongreye katılımından dolayı sertifika takdim edildi. Başkan Yardımcıları Osman Yurt ve Levent Yılmaz da Bakan Pakdemirli’ye Başkan Şener Söğüt’ün selamlarını ileterek, plaket ve hediye takdim etti.