Spor Tesislerimizi Çoğaltacağız

Spor Tesislerimizi Çoğaltacağız

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede yapımı planlanan gençlik merkezi ve kapalı spor salonu için Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile görüştü.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerden en önemlisi ise Körfez’de yapılması planlanan yeni spor tesisleri ve kapalı spor salonu için Gençik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile yapılan görüşme oldu.

MİLLETVEKİLLERİ DESTEK VERDİ

Başkan Söğüt ile birlikte ziyarete; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da katıldı. Hem Körfez’de yapımı planlanan hem de Darıca’da yapımı planlanan projeler için Bakan Kasapoğlu’ndan destek sözü alındı.

GENÇLİK MERKEZİ VE KAPALI SPOR SALONU

Başkan Şener Söğüt, “İlçemizde yapmayı planladığımız gençlik merkezi ve kapalı spor salonu için Bakanımızdan destek ve katkılarını talep ettik. Güzel ve ilçemiz için faydalı bir görüşme oldu. Körfez spor kenti. Binlerce öğrencimize eğitim veriyoruz. Tesis sayılarımızı arttırarak, Körfezli her vatandaşımızı sporla buluşturmayı hedefliyoruz” dedi