Körfez´de Sosyal Mesafeli Kır Nikâhına Talep Artıyor

Körfez’de Sosyal Mesafeli Kır Nikâhına Talep Artıyor
Bir ilke imza atan Körfez Belediyesi, evlenmek isteyen çiftlere sunduğu ‘kır nikâhı konseptiyle’ mutlu anlara şahitlik etmeyi sürdürüyor.

Körfez Belediyesi Evlendirme Dairesi’nin Tütünçiftlik kültür Merkezi bahçesinde hazırlamış olduğu sosyal mesafeli kır konseptine, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Belediye Başkanı Şener Söğüt’te genç çiftlerin nikâh akitlerini gerçekleştiriyor.
ELİF İLE HACI ALİ MUTLULUĞA EVET DEDİ
Normalleşme adımlarının atıldığı Körfez’de, binlerce gencin hayali olan evlilik, hazırlanan sosyal mesafeli kır konseptiyle, hizmete sunuldu. Bu bağlamda, Körfez Belediyesine evlenmek için başvuruda bulunan Elif ile Hacı Ali çiftinin nikâh akdini Başkan Şener Söğüt gerçekleştirdi, ömür boyu mutluluklar diledi.

SOSYAL MESAFELİ SALON NİKÂHI
Kır nikâhını gerçekleştiren başkan Söğüt daha sonra, Tütünçiftlik Kültür Merkezi düğün salonunda Tuğçe ve Uğur çiftinin nikâhını kıydı. Sosyal mesafe kuralına uyularak maskeli olarak gerçekleştirilen törende konuşan Başkan Söğüt, “ Hazırladığımız sosyal mesafeli nikâh törenleriyle, genç kardeşlerimizin mutluluklarına şahitlik etmek bizleri de mutlu ediyor. Bu vesile ile hayatlarını birleştirmek üzere belediyemize başvuran tüm çiftlerimize ömür boyu saadetler diliyorum” dedi.