Körfez´de Sosyal Mesafeli Kır Nikâhı

Körfez’de Sosyal Mesafeli Kır Nikâhı
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte Tütünçiftlik Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen nikâh töreninde, Şevval ve Deniz çiftinin nikâhlarını kıydı.

1 Haziran itibariyle normalleşme adımlarının hayata geçtiği Körfez’de, evlenecek çiftlerin düğün hazırlıkları da başladı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise mutlu günlerinde vatandaşları yalnız bırakmadı.
KÖRFEZ BELEDİYESİ’NDEN TÜRKİYE’DE BİR İLK
Körfez Belediyesi, yeni normal hayata geçilmesinin ardından Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Binlerce çiftin hayali olan evlilik, kır düğünü konseptiyle vatandaşların hizmetine sunuldu. Yapılan düzenlemeler sonrası, Körfez’de nikâh işlemleri start verdi.

BAŞKAN SÖĞÜT’TEN İLK NİKÂH
Pandemi sonrası ilk nikâh, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nin bahçesinde organize edilen alanda gerçekleştirildi. Sosyal mesafe kuralına uyularak maskeli olarak gerçekleştirilen törene katılan Başkan Şener Söğüt, Şevval Güllük ve Deniz Yukarıçukur çiftinin mutluluklarına şahitlik ederek nikâh akitlerini gerçekleştirdi.

MUTLULUKLAR DİLEDİ
Nikâh akdinin gerçekleşmesinin ardından, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Evin reisi kadınlardır” diyerek, evlilik cüzdanını geline teslim etti. Pandemi sonrası ilk nikâhı kıydığını söyleyen Söğüt '' Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Güllük ve Yukarıçukur ailelerini de tebrik ediyorum'' dedi.

Belediye yetkilileri, nikâh işlemlerinin belirtilen konseptle gerçekleşeceğini, vatandaşların  “0262 511 52 22” numaralı Evlendirme Dairesini arayarak detaylı bilgi alabileceklerini belirtti.