Milli Egemenlik Caddesi Yenilendi

Milli Egemenlik Caddesi Yenilendi

Körfez Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Yarımca Sanayi Sitesi’nin de içinde yer aldığı Milli Egemenlik Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması yapıldı. Başkan Söğüt “Caddemizi yeni yüzüne kavuşturduk” dedi.

Körfez Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Yarımca Sanayi Sitesi’nin de içinde yer aldığı Milli Egemenlik Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması yapıldı. Asfalt dökümü öncesinde Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Fen İşleri Müdürü Serkan Yeğnidemir ile birlikte incelemelerde bulundu ve bilgi aldı.

500 TON ASFALT SERİLDİ

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin marifetiyle gerçekleştirilen çalışma kapsamında 500 ton asfalt döküleceğini belirten Başkan Şener Söğüt “Bölgenin yoğun olarak kullandığı caddede deforme olan yolu yenilemek için çalışmalarımız başladı. İlk olarak asfaltı kaldırdık ve hemen ardından ise asfalt serim işlemlerini tamamlıyoruz.  Sadece bu caddemizin yenilenme çalışması için 500 ton asfalt serimi gerçekleştireceğiz.

İLÇE GENELİNDE SÜRDÜRÜYORUZ

Ayrıca sanayi sitemiz içerisinde yer alan ara bağlantı yollarında da yenileme çalışmamız olacak. Onu da kısa sürede tamamlayacağız. Milli Egemenlik Caddesi’nde olduğu gibi ilçemiz genelinde de inşallah asfalt çalışmalarımızı belirlenen program dahilinde sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra bölgedeki esnafla da sohbet etti.