Fotoğraf Yarışmasında Son Gün 1 Ekim

Fotoğraf Yarışmasında Son Gün 1 Ekim

Körfez Belediyesi, kentin tanıtımına katkı sağlamak ve görsel arşiv oluşturmak adına düzenlenen 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda son katılım tarihi pandemi süreci dolayısıyla 1 Ekim’e kadar uzatıldı. Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu iş birliğinde ilki düzenlenen fotoğraf yarışmasına profesyonel ve amatör herkes 1 Ekim 2020 tarihine kadar başvuru yapabilecek. Tek kategoride düzenlenen yarışmaya gönderilecek fotoğraflar Körfez sınırları içerisinde çekilmiş olacak.

SON GÜN 1 EKİM 2020

Jüri üyeliğinde duayen fotoğraf sanatçılarının da yer alacağı yarışmada; birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 1 bin TL, jüri özel ödülü ve mansiyon için 500 TL ve sergileme için seçilen eserlere 100 TL ödül verilecek. 1 Ekim 2020 tarihinde sonuçlanacak olan yarışmada kazanan eserler jüri tarafından değerlendirilecek ve daha sonra kamuoyuna açıklanacak.

WEB SİTESİNDEN ÖĞRENİLEBİLECEK

Katılım şartlarının http://www.korfez.bel.tr/ web sitesinde yer aldığı yarışmada; her bir katılımcı Körfez ilçe sınırları içinde çekilmiş, birbirinden farklı en fazla 5 (beş) adet renkli fotoğrafla yarışmaya katılabilir. Daha önce yapılan bir yarışmada ödül, sergileme (derece, başarı, mansiyon, özel ödül) almış fotoğraflar gönderilemez. Aksine davranış kural ihlali sayılır.

FOTOĞRAFLAR ONLİNE YÜKLENECEK

Yarışmaya katılacak olan fotoğraflar, Körfez Belediyesi tarafından oluşturulan http://fotograf.korfez.bel.tr/Default/ adresinden online olarak yüklenecek. İlçenin gelişen ve değişen yönlerini tüm güzellikleriyle birlikte, sanatsal bir bakış açısı oluşturularak görüntülenmesini sağlayacak olan yarışmaya amatör ve profesyonel tüm fotoğraf tutkunları katılabilecek.