Himmetli Köseler Camii Tamamlandı

Himmetli Köseler Camii Tamamlandı

Körfez Belediyesi tarafından Himmetli Köseler Camii’nde yürütülen çalışma tamamlandı ve ibadete açıldı. Sipahiler Korucuköy Camii’nin de kaba inşaatı bitti.

Körfez Belediyesi, Şubat ve Mart aylarında Himmetli Köseler ve Sipahiler Korucuköy’de yer alan camilerin inşaatının tamamlanması için ihaleye çıkmış, ihalelerin tamamlanması sonrası çalışmalar hız kazanmıştı. Himmetli Köseler Camii’nde inşaat ve iç tefrişatı dışında çevre düzenlemesi de belediye ekipleri tarafından tamamlandı. Himmetli Mahalle “Muhtarı Mustafa Acar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür etti.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Muhtar Mustafa Acar, “Yapımına başlandı ama daha sonra yaşanan sıkıntılar dolayısıyla yarım kalmış durumdaydı. Başkanımız Şener Söğüt gelip inceledikten sonra kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını söyledi ve gerçekten de tamamlandı ve ibadete açıldı. Başkanımız Şener Söğüt’e ve yetkililere teşekkür ediyorum” dedi. Sipahiler Korucuköy Camii’nde de kaba inşaat bitti, iç tefrişat için çalışmalar başladı.