Kaliteli Tesislerde Nitelikli Sporcular Yetişecek

Kaliteli Tesislerde Nitelikli Sporcular Yetişecek

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Çamlıtepe’de hayata geçirilecek spor kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Söğüt, “Kaliteli tesislerde nitelikli sporcular yetişecek” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Çamlıtepe’de hayata geçirilecek olan spor kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu.  15 branşta 5 binden fazla çocuğun Körfez’de spor eğitimi aldığını belirten Başkan Şener Söğüt, “Her geçen gün sporcu sayımız artıyor. Bu doğrultuda da branşlarımıza yenilerini ekliyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin spor yapmalarını önemsiyoruz.

NİTELİKLİ VE KALİTELİ SPORCULAR

Körfez bir spor şehri. Bu doğrultuda da nitelikli tesislerle bu alanda daha da ilerilere taşımak için ilçemize yeni kompleksler kazandırmak için çalışıyoruz. . Eğer tesisler kaliteli ve nitelikli olursa, nitelikli sporcu yetiştirme oranı da artmış olacak. Göreve gelirken açıkladığımız seçim beyannamemizde de yer alan spor komplekslerimizi tek tek hayata geçireceğiz ve çocuklarımıza daha güzel şartlarda spor yapma imkanı sunacağız.

YENİ TESİSLER İNŞA EDECEĞİZ

Bu bilinçle şehrimizin dört bir yanına spor tesisleri inşa edeceğiz. Geçtiğimiz dönem startı verilen Çamlıtepe Spor Kompleksi’ni de tamamlamak için çalışmalara başladık. Hem bölge için hem de çocuklarımız için önemli bir proje olacak” dedi. Başkan Şener Söğüt daha sonra yapılan çalışmaları inceledi ve birim müdürlerinden bilgi aldı.