Caddeler Baştan Sona Yıkandı

Caddeler Baştan Sona Yıkandı

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma yasağı dolayısıyla boş olan ana cadde ve sokakları sabunlu suyla yıkadı, daha hijyenik hale getirdi.

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,  sokağa çıkma yasağı dolayısıyla boş olan cadde ve sokaklarda geniş çaplı dezenfekte çalışması başlattı. Özellikle hafta içi halkın yoğun olarak kullandığı ana caddelerde gerçekleştirilen dezenfekte çalışmasında yollar sabunlu suyla yıkandı. Ekipler ilk olarak Ağadere Caddesi’nde çalışma başlattı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Ağadere Caddesi’nde yol ve kaldırımlar sabunlu suyla yıkanırken, çevredeki çöp konteynırları da dezenfekte edildi. Ayrıca viyadük altı ve diğer bağlantılı yollar da ekipler tarafından titizlikle temizlendi. Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların hafta sonu aralıksız devam edeceğini ve hafta içinde de program çerçevesinde dezenfekte çalışmasının süreceğini belirtti.