Körfez Belediyesi Vatandaşların Yanında

Körfez Belediyesi Vatandaşların Yanında

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde vatandaşın ayağına hizmet götürmeye devam etti. Ekipler, vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşıladı.

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde vatandaşın ayağına hizmet götürmeye devam etti. Bu kapsamda Körfez Belediyesi ekipleri 23 Nisan günü başlayan ve 26 Nisan saat 24.00’a kadar süren sokağa çıkma yasağı boyunca vatandaşların talep ettiği temel ihtiyaçları karşıladı.

ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞLARIMIZ

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Körfez Belediyesi Çağrı Merkezi’ni arayarak taleplerini ileten vatandaşların yardımına koştu. Körfez Belediyesi yetkilileri, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gösterilen mücadelenin artarak devam edeceği vurgulandı.