Körfez Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Körfez Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Körfez Belediyesi, beslenme ve barınma zorluğu yaşayan sokak hayvanlarını unutmadı. Belediye ekipleri tarafından ilçe genelinde kedi ve köpekler için belirlenen bölgelelere mama bırakıldı.

Körfez Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında etkin bir çalışma yürütürken, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları ve kuşların beslenmesi için ilçede belirli bölgelere yem ve mama bırakmayı da ihmal etmedi. Ekipler tarafından şehrin dört bir yanında daha önce belirlenen noktalara yem ve mamalar ile su kapları bırakıldı.

“SEVİMLİ DOSTLARIMIZ”

Vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet eden Körfez Belediyesi yetkilileri, “Ekiplerimiz açlık tehlikesi ile karşı karşıya kalmamaları için sevimli dostlarımıza yem bırakıyor. Sokak hayvanlarımızın bu zor günlerinde aç ve susuz kalmasına gönlümüz razı olmaz. Bu konuda vatandaşlarımız da gerekli duyarlılığı göstermeye devam etmeli” denildi.