Haber

"Buyurun Ben Başkan Şener Söğüt"

Orjinal Resim

“Buyurun Ben Başkan Şener Söğüt”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 500 00 50 Çağrı Merkezi’nde telefonun başına geçti, çağrıları “Buyurun Ben Başkan Şener Söğüt” diyerek açtı. Başkan Şener Söğüt ile konuşan vatandaşlar hem mutlu oldu hem de taleplerini bire bir iletmiş oldu.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyacının karşılanması hem de zor durumdaki vatandaşların taleplerinin alınması noktasında önemli bir rol üstlenen belediyenin 500 00 50 Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti, telefonun başına geçti. “Buyurun Ben Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt” diyerek telefonu açan Başkan Söğüt’ü karşılarında gören Körfezli hemşehriler önce şaşırdı daha sonra da durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

TELEFONUN BAŞINA GEÇTİ

Dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları ilçe genelinde hızla devam ederken, çağrı merkezi de evlerinden çıkamayan vatandaşların taleplerini alıyor ve daha sonra kurulan ekipler onların yardımına koşuyor. Başkan Şener Söğüt de yoğun bir mesai harcayan Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti, önce çalışmalar hakkında bilgi aldı daha sonra da telefonun başına geçti.

ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

Vatandaşlarla telefonda bir süre sohbet eden Başkan Söğüt, taleplerini de alarak ilgili birimlere sistem üzerinden iletti. Yaşlı vatandaşların her zaman yanlarında olarak onların ihtiyaçlarını her zaman gidermeye çalıştıklarını belirten Başkan Söğüt, bu zor günlerde de Körfez Belediyesi olarak ilçedeki tüm vatandaşların yanında olmayı sürdüreceklerini belirtti.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR

“Bizler Körfez Belediyesi olarak Koronavirüs ile mücadele çalışmalarında ilçemizin her köşesinde her tür tedbirleri almaya devam ediyoruz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Virüsün etkili olma ihtimali olan yaşlıların evden çıkmaması için ihtiyaçlarını karşılıyor ve sürekli olarak iletişimde kalıyoruz.  

LÜTFEN EVDE KALIN

Alınan her tedbir, vatandaşlarımızın sağlığı için. Bu bilinçle hareket etmemiz lazım. El ele vererek bu günleri de birlikte aşacağız” dedi. Başkan Söğüt, vatandaşlarla görüşmelerinde de onlara ‘evde kalın’ çağrısını yineledi. Çağrı Merkezi hakkında bilgiler de alan Başkan Söğüt, vatandaşların her türlü sorunun da 500 00 50 Çağrı Merkezi’ni arayabileceğini belirtti.

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler