Haber

Başkan Söğüt´ten Güvenlik Güçlerine Ziyaret

Orjinal Resim

Başkan Söğüt’ten Güvenlik Güçlerine Ziyaret
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ile birlikte Kurban Bayramı’nda görev başındaki emniyet, jandarma ve askeri personeli ziyaret etti, bayramlarını kutladı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ile birlikte Kurban Bayramı’nda görev başındaki emniyet, jandarma ve askeri personeli ziyaret etti, bayramlarını kutladı. Heyet ilk olarak Tütünçiftlik Polis Merkezi’ni ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap ve personelinin katıldığı ziyarette heyet görev başındaki polis memurlarının bayramlarını kutladı.

“SİZLERE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ”
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Görevli askerlerin tek tek bayramlarını kutlayan Başkan Söğüt, “Bayramda bizlerin huzur ve güvenliği için görevinizin başındasınız. Sizlere çok şey borçluyuz” diyerek polis memurlarının bayramını kutladı.

ZİYARETLERE STK’LAR DA KATILDI
Ziyaretlerde ayrıca Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ve STK temsilcileri de yer aldı. Heyet son olarak Körfez Hava Radar Mevzi Komutanlığı’nda görevli askerleri de ziyaret etti ve bayramlaştı.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler