Haber

Başkan Söğüt´ten Kurban Bayramı Mesajı

Orjinal Resim

Başkan Söğüt’ten Kurban Bayramı Mesajı
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “Kurban Bayramı'nı birbirimizi hatırlamanın, kardeşlik ahdimizi yenilemenin, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin bir imkânı olarak görmeliyiz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “Kurban Bayramı'nı birbirimizi hatırlamanın, kardeşlik ahdimizi yenilemenin, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin bir imkânı olarak görmeliyiz. Kendimizin, sevdiklerimizin ve tüm insanların sağlığı için pandemi ile ilgili tedbirlere dikkat ederek bayram sevincini doya doya yaşamanın gayreti içerisinde olalım.

HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
Körfez Belediyesi olarak, gerek bayram öncesi yaptığımız hizmetlerimizle gerekse bayram süresince yürüteceğimiz çalışmalarla ilçemizde Kurban Bayramı’nın güzel ve huzurlu geçmesi için her zaman hemşehrilerimizin yanında olacağız.  Salgınların olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde yaşandığı bayramlara kavuşmak dileğiyle tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramını kutlar, bayramın insanlığa sağlık, mutluluk, huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler