Haber

2 Yılda 50 Milyon TL´lik YATIRIM, 7 TESİS

Orjinal Resim

2 Yılda 50 Milyon TL’lik YATIRIM, 7 TESİS
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’e 2 yılda 7 tesis kazandıracaklarını belirterek, “En büyüğü olan 35 milyon TL’lik kapalı spor salonu için ihaleyi 2 ay içinde gerçekleştireceğiz” dedi.

İZZET İBİŞ’İN ADI YAŞATILACA
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, turnuvada miniklere seslendi. İzzet İbiş’in önemli bir spor adamı olduğuna değinen Söğüt, “İsmini evine yakın bölgede yaptığımız Cevher Dudayev Parkı’nda yaptığımız sahaya vererek ismini yaşatacağız” dedi. Spor denilince akla Körfez’in geldiğini belirten Başkan Söğüt, “Körfez olarak sporu berçekten çok seviyoruz.

DESTEĞİMİZ HEP SÜRECEK
Önemli yatırımlar yapıyor, desteğimizi her zaman sunuyoruz. Kocaelispor’dan tutun amatör spor kulüplerimize kadar maddi, manevi ve tesis anlamında bugüne kadar her türlü desteği verdik. Amacımız başarılara yenilerini eklemek. Spor anlamında altyapıyı güçlü oluşturmak istiyoruz.

BİRER ŞAMPİYONSUNUZ
Güzel bir turnuva oldu. Miniklerimiz ter döktü, koştu, koşturdu. Kupayı almak için her biriniz büyük gayretler sarf etti. Bu tür organizasyonların bir tane şampiyonu olur ama hepiniz birer şampiyonsunuz” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler