Haber

Başkan Söğüt, "Esnafımız İstesin, Biz Yaparız"

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, “Esnafımız İstesin, Biz Yaparız”
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ağadere’de başlayan alışveriş panayırını gezdi. Esnafla vatandaşla sohbet eden Başkan Söğüt, “Kazanan Körfez’in esnafı olsun” dedi.

Körfez Belediyesi, Körfez Ticaret Odası ve Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından Körfez’de her bayram öncesi düzenlenen Alışveriş Panayırı, Mimar Sinan Mahallesi’nin ardından Ağadere Caddesi’nde de başladı. Başkan Şener Söğüt de panayırın açıldığı ilk gün Başkan Yardımcısı Osman Yurt, meclis üyeleri ve Ağadere Platformu yöneticileri ile birlikte hem esnafı gezdi hem de vatandaşlarla sohbet etti.

HERKES MEMNUN
Her yıl olduğu gibi daha ilk günden büyük ilgi gören panayır dolayısıyla esnaflar Başkan Söğüt’e teşekkür etti. Vatandaşlar da panayır dolayısıyla memnun olduklarını belirterek her yıl devam etmesini istedi. Başkan Söğüt de her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek, “Ağadere’deki esnafımızın oluşturduğu platform taleplerini dile getirdi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Bizler her zaman esnafımızın yanında olduğumu belirttik. Esnaf kazanırsa, herkes kazanır. Vatandaşlarımız için de büyük kolaylık oluyor. Ve görüyoruz ki gerçekten büyük bir memnuniyet var” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra çay ikram etmek isteyen esnafa konuk oldu, hem sohbet etti hem de onların taleplerini dinledi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler