Haber

Başkan Söğüt´ten 15 Temmuz Mesajı

Orjinal Resim

Başkan Söğüt’ten 15 Temmuz Mesajı
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “Tarih boyu tüm mazlumlara umut olmuş bir ülkeyi; toprağı, insanı ve kaynaklarıyla dünya zalimlerine peşkeş çekme niyetiyle girişilmiş utanç ve yüzkarası 15 Temmuz darbe teşebbüsünün 5. yılını geride bırakıyoruz.

DÜNYAYA İSPATLADIK
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sergilenen karşı duruş, ülkemizin ve milletimizin sonsuza dek gurur duyacağı, onurunu yaşayacağı bir milli zaferle taçlanmıştır. Hain darbe teşebbüsüne karşı verilen destansı mücadele ve ortaya konulan çelik irade ile halkımızın lidersiz, devletimizin sahipsiz olmadığı bütün dünyaya ispat edilmiştir.

MİNNET VE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ
En uzun geceyi, hiç batmayacak aydınlık bir güne çeviren başta şehitlerimiz ve gazilerimiz olmak üzere, tüm milletimize minnet ve şükran borçluyuz. Büyük bir iman ve kararlılıkla bizi karanlıklardan koruyan şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler ve milletimize ebedi varlık ve huzur diliyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler