Haber

Hemşehrilerimizin Hizmetinde Olmayı Sürdüreceğiz

Orjinal Resim

Hemşehrilerimizin Hizmetinde Olmayı Sürdüreceğiz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, dün akşam başlayan ve 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edecek olan tam kapanma ile ilgili, “Sağlığımızı korumak için lütfen evde kalalım” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, dün akşam başlayan ve 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edecek olan tam kapanma ile ilgili vatandaşlara “Sağlığımız için lütfen evde kalalım” çağrısı yaptı. Başkan Söğüt, “Körfez Belediyesi olarak bu süreçte her an hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

BİR TELEFONLA ULAŞABİLİRSİNİZ
Kapanmanın tamamen bizlerin sağlığı için alınan bir karar olduğunun altını çizen Başkan Söğüt, “Bu süreçte Körfez Belediyesi olarak her an hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Körfez Belediyesi Çağrı Merkezimiz 500 00 50, bu süreçte 7/24 hizmet vermeyi sürdürecek” dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Saha çalışmalarının da aralıksız devam edeceğini belirten Başkan Şener Söğüt, “Ekiplerimiz her zaman olduğu gibi 24 saat görev başında olacaklar. Zabıta, park ve bahçeler ve fen işleri ekiplerimiz çalışmalarına mevcut şekliyle devam edecek ve Körfezlilerin hizmetinde olacaktır” dedi.

 

 

 

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler