Haber

Cevher Dudayev Parkı´nda Çalışmalar Başladı

Orjinal Resim

Cevher Dudayev Parkı’nda Çalışmalar Başladı

Körfez Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Cevher Dudayev Parkı’nda incelemelerde bulunan Başkan Şener Söğüt, “Heyecan duyduğumuz ve üzerinden titizlikle çalıştığımız bir proje” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Cevher Dudayev Parkı alanında incelemelerde bulundu. 14 dönümlük alanda hayata geçirilecek olan park için geçtiğimiz ay ihale gerçekleştirilmiş ve ihalenin sonuçlanması sonrasında kazanan firma çalışmalara başlamıştı. Başkan Söğüt de çalışmaları yerinde inceledi.

BİZLER DE HEYECAN DUYUYORUZ

Park ve Bahçeler Müdürü Şahin Yılmaz ve çalışmayı yürütecek firma yetkilileri ile birlikte alanda incelemelerde bulunan Başkan Söğüt, “Heyecan güzel işlerin habercisidir. Cevher Dudayev Parkı bizimde heyecan duyduğumuz, üzerinde titizlikle çalıştığımız projelerimizden. Kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına açacağız” dedi.

14 DÖNÜMLÜK ALAN

Projede yer alan alanları yerinde gören Başkan Söğüt, çalışmadaki her adımın özenle atılmasını istedi. Barbaros Mahallesi’nde; 14 dönümlük alanda hayata geçirilecek Cevher Dudayev Parkı içerisinde futbol sahası, çok amaçlı salon, dinlenme alanları ve oyun grupları yer alacak.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler