Haber

Başkan Söğüt, "Her İşimizi İstişare İle Yapıyoruz"

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, "Her İşimizi İstişare İle Yapıyoruz"

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Deniz Ticaret Odası’nda ‘denizcilik ve yelken sporu’ üzerine önemli isimlerle istişarede bulundu. Başkan Söğüt, “Kocaeli 2 denize kıyısı olan bir kent. Böylesine önemli bir kentte denizcilik ve yelken sporu bizler için de değerli” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Deniz Ticaret Odası’nı ziyaretinde Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, Kocaeli Liman Başkanı Murat Akpınar, Yalova Liman Başkanı Hakan Pekşen, Yarımca Yelken Kulübü Başkanı Recep İlgün ile bir araya geldi. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleştirilen buluşmada denizcilik ve yelken sporu üzerine istişarelerde bulunuldu.

ÖNEMLİ BİR DURAK

Yelken sporunun Körfez için önemli olduğunu ve geçmişten bugüne tarihi başarılar elde edildiğini belirten Başkan Şener Söğüt, “Hereke ve Yarımca gerçekten yelken sporunda önemli bir durak konumunda. Gerek yelken gerekse kürek sporunda tarihte olduğu gibi bugün de önemli bir başarı elde ediliyor. Bizler de her zaman yanlarındayız” dedi.

SÜREKLİ BİR ARADAYIZ

“Sektör temsilcileri ile önce ilçemizi, sonra ilimizi daha sonra da ülkemizi kalkındırmak adına sürekli olarak bir araya geliyoruz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Böylesine tarihi geçmişi olan bir sektörün, alanın sizlerin de gayretiyle daha fazla gelişeceğine de gönülden inanıyorum. Bizler de bu noktada her türlü desteğimizi sunuyoruz ve sunmayı da devam ettireceğiz.

BİZLERİ DE MUTLU EDİYOR

Türk denizliği son dönemde uygulanan doğru uygulamalarla büyük bir ivme kazandı. Bu gelişmeler bizleri de mutlu ediyor. Körfez’de bizler de yapacağımız projeler ile bu ivmeye değer katmaya çalışıyoruz. Sadece sektörel olarak değil, denizle ilgili her konuda adımlar atıyoruz. Bunları atarken de istişareye her zaman olduğu gibi önem veriyoruz” dedi.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler