Haber

Merve´nin Azmi Ve Başarısı Bize Örnek Oluyor

Orjinal Resim

Merve’nin Azmi Ve Başarısı Bize Örnek Oluyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, görme engelli olan Judo Milli Takım Sporcusu Merve Uslu’yu ziyaret etti. “Engeller paylaştıkça ortadan kalkar” diyen Başkan Söğüt, “Merve’nin başarı ve azmi bize örnek oluyor’’ dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, görme engelli olan Judo Milli Takım Sporcusu Merve Uslu’yu ziyaret etti. Merve Uslu’yu İlimtepe’de bulunan evinde ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, “Engeller paylaştıkça ortadan kalkar. Merve’nin başarı ve azmi bize örnek oluyor. Kendisini de bir kez daha üstün çabalarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

BİZİ GURURLANDIRIYOR
“Hepimiz birer engelli adayıyız” diyen Başkan Şener Söğüt, “Hayatın her alanında olduğu gibi sporda da engel diye bir şey olmadığını, azimle çalışıldığında pek çok insanın yapamadığı işleri engelli kardeşlerimizin, arkadaşlarımızın yaptığını görüyoruz. Bu da bizi gururlandırıyor.

AZMİ EN GÜZEL ÖRNEK
Körfez Belediyesi olarak bizler her zaman engelli bireylerimiz için tüm imkânlarımızı ortaya koyduk. Bundan sonra da hayatın her alanında yanlarında olacağız. Milli sporcumuz Merve’nin diğer engelli bireylerimiz için olduğu gibi bizler için de istenildiğinde başaramayacağımız bir şey olmadığının en güzel örneği” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler