Körfez´de Kütüphaneler Haftası Kutlandı

Körfez’de Kütüphaneler Haftası Kutlandı
Kütüphaneler Haftası kapsamında düzenlenen programa katılan Başkan Söğüt, “İlçemizdeki kütüphane sayısını arttırıyoruz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kütüphaneler Haftası kapsamında Çelik Sanayi Ortaokulu tarafından hazırlanan programa katıldı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa; Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okutan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

SAYILARINI ARTTIRIYORUZ
Çelik Sanayi Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteri sonrasında hafta boyunca düzenlenen yarışmalarda dereceye öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Başkan Söğüt de çocukları tebrik ederken, “İlçemizdeki kütüphane sayımızı her geçen gün arttırmaya gayret ediyoruz, bunun da meyvelerini alıyoruz” dedi. Program sonrasında da hatıra fotoğrafı çektirildi.