Başkan Söğüt´ten Kaya ve Tilki´ye Ziyaret

Başkan Söğüt’ten Kaya ve Tilki’ye Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Vali Yardımcısı Şenol Kaya ve Büyükşehir Belediyesi İstimlak Daire Başkanı Yavuz Tilki’yi ziyaret etti. İlk olarak Vali Yardımcısı Şenol Kaya’yı makamında ziyaret eden Başkan Söğüt, “Vali Yardımcımız göreve başladığında kendisi ile birçok programda bir araya geldik ama bir ziyaret edip hayırlı olsun diyememiştik.

Bugün kendisini hem ziyaret ettik hem de hasbıhalde bulunduk” dedi. Başkan Söğüt, daha sonra Kocaeli Büyükşehir Emlak İstimlak Daire Başkanı Yavuz Tilki’yi ziyaret etti. Kısa süre önce Emlak İstimlak Daire Başkanlığı görevine getirilen Tilki’ye hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Söğüt, görevinde başarılar diledi ve plaket takdim etti.