17 Ağustos Camii´nin Çevresi Güzelleşiyor

17 Ağustos Camii’nin Çevresi Güzelleşiyor

Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Yukarı Hereke Kalıcı Konutlarda bulunan 17 Ağustos Camii’nin çevresini düzenleme çalışmalarına başladı. Halk meclisi ziyaretleri kapsamında incelenen alanda çalışma yapılması için Başkan Şener Söğüt talimatı vermiş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak proje yapılması için proje hazırlanmıştı.

ALAN YEŞİLLENDİRİLECEK
Bu hafta itibari ile startı verilen çalışma kapsamında; 1250 metrekarelik alan yeşillendirilecek ve 500 metrekarelik yürüyüş yolu oluşturulacak. 1250 metrekarelik alana rulo çimin serileceği proje kapsamında otomatik sulama sistemi de kurulacak. Çalışmanın bu ay içerisinde tamamlanması bekleniyor.