Haber

Başkan Söğüt, "Toplumlar Öğretmenler Sayesinde Aydınlanabilir"

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, “Toplumlar Öğretmenler Sayesinde Aydınlanabilir
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Söğüt mesajında, “Toplumlar ancak ve ancak öğretmenlerin sayesinde aydınlanabilir” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Söğüt mesajında, “24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere görev başında şehit olan ve hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Öğretmenler yaşadıkları toplumların sönmeyen ışıklarıdır.

ONLAR SAYESİNDE AYDINLANACAK
Toplumlar ancak ve ancak öğretmenlerin sayesinde aydınlanabilir. Öğretmenlik mesleği kutsaldır ve ayrıcalıklıdır. Yarınlarımızın teminatı nesillerin yetiştirilmesi görevini fedakârca üstelenen kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorlar. Bu vesileyle başta, Cumhuriyetimizin kurucusu ve Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,  tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler