Haber

Adnan Kahveci Caddesi Asfalta Hazırlanıyor

Orjinal Resim

Adnan Kahveci Caddesi Asfalta Hazırlanıyor

Körfez’in kaliteli ve sağlıklı altyapıya kavuşturulması, kayıp kaçakların azaltılması ve ani yağışlarda yaşanan taşkınların önüne geçilebilmesi için çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmaları tamamlanan Adnan Kahveci caddesini sıcak asfalta hazırlıyor.

ALTYAPI UZUN YILLAR SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE KULLANILACAK
İçme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hatlarıyla birlikte elektrik direkleri yer altına alınan Adnan Kahveci Caddesi yapılan bu çalışmalar ile daha sağlıklı bir altyapıya kavuşmuş oldu. Hemen ardından yapılacak asfalt ve ışıklandırma çalışmaları ile cadde modern bir görünüme kavuşacak.

ELEKTRİK DİREKLERİ YER ALTINA ALINDI
Prestij cadde çalışmaları kapsamında hem altyapısı hem de üstyapısını yenilenen Adnan Kahveci Caddesi’nde Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün girişimleriyle kötü görüntü oluşturan elektrik direkleri ve telleri yer altına alındı. Yapılan bu çalışma ile cadde daha ferah ve sağlıklı bir şekilde hizmet verecek.

ESNAF VE VATANDAŞLAR MEMNUN
İçme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hatlarıyla birlikte elektrik direkleri yer altına alınan Adnan Kahveci esnafı ve bölge sakinleri çalışmaları titizlikle yürüten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU Genel Müdürlüğü ve Körfez Belediyesine teşekkür ettiler. Her fırsatta çalışmaları yerinde inceleyerek halkın taleplerine göre çalışmalarını yürüten Belediye Başkanı Şener Söğüt’e bölge sakinleri ayrı bir parantez açtılar. Her aradıklarında Başkan Şener Söğüt’e ulaştıklarını ve bölgeye gelerek görüş ve önerilerine kulak verdiğini ifade ederek, “Başkanımız çalışmalarla bire bir ilgilendi. Onun bu denli ilgi ve alakasıyla caddemiz çok güzel bir görünüme kavuşacak. Kendisine ve ekiplerine teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdiler.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler