Körfez´de 7/24 Temizlik Mesaisi

Körfez’de 7/24 Temizlik Mesaisi

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında temizlik çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Her gün belirlenen program çerçevesinde rutin çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, kent merkezi başta olmak üzere cadde ve sokaklardaki çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

ÇÖP KONTEYNERLERİ YIKANIYOR
Cadde ve sokakların rutin temizlenmesi dışında hanelerin önünde yer alan çöp konteynerleri de düzenli olarak özel araç tarafından yıkanarak hem kokması önleniyor hem de hijyenik hale getiriliyor. Ekipler cadde ve sokaklar dışında kent içerisindeki köprü ve hemzemin geçitlerin temizliğini de yürütüyor.