Körfez´de hurda araçlar tek tek toplandı

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde mahalle aralarındaki terk edilmiş durumdaki hurda araçları kaldırıyor.

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte çürümeye terk edilen, hurdaya çıkan araçları oluşturduğu çirkin görüntü ve çevreye verdiği zararlardan dolayı tespiti yapılan araçları tek tek kaldırıyor. Cadde ve sokak kenarlarına park edilen araçlarla ilgili başlatılan çalışma kapsamında ilk aşamada tespitler yapıldı, sahiplerine ulaşıldı.

ARAÇLAR KALDIRILIYOR

Yapılan çalışmalarda hurda araçların kaldırılma işlemi öncesinde hurda sahiplerine gerekli yasal uyarıların yapıldığını belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, uyarıların dikkate alınmaması üzerine hurda araçların hemen kaldırılacağı belirtildi. Dün itibariyle de ekipler uyarılara rağmen kaldırılmayan araçları tek tek topladı.