Haber

Başkan Söğüt´ten 19 Mayıs mesajı

Orjinal Resim

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

Başkan Söğüt’ten 19 Mayıs mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının, aziz hatırası Türkiye'nin, değerli mirasçıları sizlersiniz. İmkansızlıklarla neler başarıldığını dünyaya göstererek, tarih yazan milletin, tarihe yön veren emanetçileri olarak, büyük işler başaracağınıza inanıyorum.

Her şey bitti sanılırken, şanlı Türk bayrağını, yurdun dört bir yanında göndere çeken inancın, imkânsızlık içinde dahi savaşmayı sürdüren azmin neferi olan ecdadımızın aziz hatırasını yaşatarak; gözünüzdeki ışık ve yüreğinizdeki sönmez bağımsızlık ateşiyle, geleceğe ilham olacaksınız.

İnanıyorum ki, ecdadımızın yazdığı kahramanlık destanlarındaki, ezan ve bayrak sevdasıyla, güzel ve tam bağımsız Türkiye'nin gücünü, tüm dünyaya göstereceksiniz. Aklı hür, vicdanı hür, irfanı hür insanlar olarak, Türkiye'yi ve şanlı bayrağımızı, hep en yukarıda tutma vazifesini, layıkıyla yerine getireceksiniz.  Bu inançla sizlere güveniyor ve sizlerle gurur duyuyorum.Yaşamanın, sevmek gibi gönülden olduğu memleketimin siz kıymetli gençlerinin,19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor bayramı'nı kutluyorum.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler