Körfezli Özel Çocuklar Ormanya´yı Gezdi

Körfezli Özel Çocuklar Ormanya’yı Gezdi

Körfez Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla ilçedeki özel gereksinimli çocukları Ormanya Gezisi’ne götürdü. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen program kapsamında Körfez’den otobüslerle Ormanya’ya götürülen özel çocuklar burada rehberler eşliğinde güzel bir gün geçirdi.

ÇOK MUTLU OLDULAR
Ormanya’nın doğal güzelliklerini gezen çocuklar, doğal ortamlarında yaşayan hayvanları da görme fırsatı yakaladı. Özellikle Ormanya içerisindeki yapay göl ve Hobbit evlerini çok beğenen çocuklar, bol bol fotoğraf çektirdi. Veliler ve özel eğitim kurumlarının yetkilileri de Başkan Şener Söğüt ve Körfez Belediyesi’ne teşekkür etti.