Haber

Serdar Tuncer İle Şiir Tadında Ramazan Sohbeti

Orjinal Resim

Serdar Tuncer İle Şiir Tadında Ramazan Sohbeti
Körfez Belediyesi’nin Ramazan ayına özel olarak düzenlediği Ramazan Sohbetleri programının konuğu “Serdar Tuncer' oldu. Tuncer’in şiir tadındaki muhabbeti de dinleyicilere güzel bir akşam yaşattı.

Körfez Belediyesi’nin Ramazan ayına özel olarak düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamındaki Ramazan Sohbetlerinin konuğu “Serdar Tuncer' oldu. Körfez Belediyesi ve TÜGVA tarafından düzenlenen programı; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve eşi Hatice Söğüt, Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Osman Yurt, TÜGVA Körfez Temsilcisi Ersin Çal, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

UNUTULMAZ BİR GECE
Teravih namazı sonrası Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Serdar Tuncer konuşmasına, dinleyicileri selamlayarak başladı. Şiirleriyle geceye renk katan Tuncer, sohbetiyle de gönüllere dokundu. Tarihsel pek çok anı ve anekdotları da davetlilerle paylaşan Serdar Tuncer kendine has sohbeti ve üslubuyla programa katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

ÇOK MUTLU OLDUK
Program sonrasında TÜGVA Körfez Temsilcisi Ersin Çal da kısa bir konuşma yaparak etkinlikten dolayı Başkan Söğüt’e teşekkür etti. Tuncer'i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de,”Sohbeti ayrı, şiirleri ayrı güzel olan Serdar Tuncer’i Körfez’de ağırlamaktan bizler de mutlu olduk. Uzun zaman olmuştu.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Ama salonda gördük ki daha fazla bir araya gelmemiz gerekecek. Vatandaşlarımız ilgi gösterdikten sonra bizler de bu güzel etkinliklere devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Körfez Belediyesi’nin ‘Sevdamız Körfez’ sloganı ile geleceği sonlandıran Serdar Tuncer’e Başkan Söğüt tarafından plaket takdim edildi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler