Körfezli sporcular Yıldızlar Ligi´nde Parladı

Körfezli sporcular Yıldızlar Ligi’nde Parladı

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü Taekwondocuları, Anadolu Yıldızlar Ligi’nde katıldıkları müsabakalardan madalyalarla döndü. 8-10 Nisan tarihleri arasında ilimizde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Analig Taekwondo grup müsabakalarında kulübümüz adına da 3 sporcu ile katılım sağlandı.

KÜRSÜYE ÇIKTILAR
Müsabakalara katılan sporcularımızdan Tusem Şahin 33 kiloda, Hamza Uzun da 65 kiloda ikinci oldu. 41 kiloda müsabakalara katılan Halis Mert Yıldız da 3. Olarak tamamladı ve kürsüye çıkarak madalyalarını aldı. Antrenörler de sporcularını tebrik ederken, “Önümüzdeki müsabakalar için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.