Körfezli yüzücüler Trabzon´dan Madalyalar İle Döndü

Körfezli yüzücüler Trabzon’dan Madalyalar İle Döndü
Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü yüzücüleri, Trabzon’da düzenlenen ve 287 sporcunun katıldığı Küçükler Bireysel Uzun Kulvar Şampiyonası’ndan 3 madalya ile döndü.

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü yüzücüleri, Trabzon’da düzenlenen ve 287 sporcunun katıldığı Küçükler Bireysel Uzun Kulvar Şampiyonası’nda da rüzgar gibi esti. Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü, 01-03 Nisan 2022 tarihlerinde Trabzon’da, 27 şehirden, 102 kulüp,141 bayan, 287 erkek sporcunun katıldığı, 13-14 Yaş Küçükler Bireysel Türkiye Şampiyonası’na 3 sporcu ile katıldı.

ÜÇÜNCÜ OLDU
11 yarıştan 10 tanesinde ‘best time’ görerek harika bir yarış geçiren genç sporcularımız, bu başarısını da 3 madalya ile süsledi. Bu yaş grubunda ilk kez kürsüye çıkma başarısı gösteren sporcuların mutluluğu görüşmeye değerdi. Turnuvada en önemli başarıyı ise 1500 metre serbest yarışında Fenerbahçe ve Antalyasporlu rakiplerinin ardından 3. olarak tamamlayan Emre Fatih Kartal elde etti.