Haber

Başkan Söğüt, Öğrencilerle Birlikte ´Kesişme´yi İzledi

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, Öğrencilerle Birlikte ‘Keşişme’yi İzledi
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, öğrencilerle birlikte ‘KEŞİŞME: İyi Ki Varsın Eren’ filmini izledi. Film sonrası öğrencilerle sohbet de eden Başkan Söğüt, “Bizler bugünün gençlerine sahip çıkacağız sizler de ülkemizin geleceğine” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Orhan Gazi Anadolu Lisesi, Yarımca Anadolu Lisesi ve Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi öğrencileriyle birlikte ‘KEŞİŞME: İyi Ki Varsın Eren’ filmini izledi. Okul müdürleri ve öğrencilerin katıldığı gösterim sonrasında Başkan Söğüt, gençlerle sohbet ederek, film hakkındaki yorumlarını da dinledi.

FİLM BİZE ÇOK ŞEY ANLATTI
“Bizler bugünün gençlerine sahip çıkacağız sizler de ülkemizin geleceğine” diyen Başkan Şener Söğüt, “Filmde anlatılanlar çok da eski değil; 2017 yılında yaşandı. Bundan dört yıl önce bu ülkenin birlik ve beraberliğine kast eden teröristlere karşı genci, yaşlısı, askeri ve polisi ile bu ülkenin tüm ferdinin topyekûn şekilde verdiği bir mücadelenin anlatımıydı.

“İYİKİ VARSIN EREN”
Filmdeki bu operasyonda şehit olan Eren’imize, Ferhat Gedik komutanımıza ve bu vatan uğruna bir an bile tereddüt etmeden canını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Biz de ‘İyi ki varsın Eren’ diyoruz”  dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler