Sokak Hayvanları Unutulmadı

Sokak Hayvanları Unutulmadı
Körfez Belediyesi soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı. Ekipler, kentin belli noktalarına sokak hayvanlarının beslenmeleri için mama bıraktı.

Körfez Belediyesi, sokak hayvanları için yıl boyunca aralıksız devam ettirdiği mama desteğini havaların soğuduğu bu dönemde de artırarak sürdürüyor. Körfez Belediyesi ekipleri, araçlar ile özellikle kentin üst noktalarında kar altındaki bölgelerde dolaşarak sokak hayvanlıların olduğu her yere mama bırakıyor.

YEMLER BIRAKILDI
Düzenli olarak 50’ye yakın noktaya yem bırakan ekipler, kar yağışı dolayısıyla bu sayıyı da arttırdı. Yetkililer, “Yıl boyunca belirli aralıklarla kentin 50’ye yakın noktasına yem bırakıyoruz. Kar yağışı dolayısıyla şimdi kentin yüksek noktalarında bu sayıyı arttırdık” dedi.