Haber

Esnaflarımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Orjinal Resim

Esnaflarımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz
Çamlıtepe Mahallesi’nde esnafı ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, “Pandemi sürecinde zor zamanlar geçirdik. Verdiğimiz desteklerle dün olduğu gibi yarında imkânlarımız ölçüsünde esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, saha çalışmalarını yerinde incelediği Çamlıtepe Mahallesi’nde esnafla da bir araya geldi. Yol üzerindeki esnafları ziyaret eden ve kolaylıklar dileyen Başkan Şener Söğüt, “Pandemi sürecinde zor zamanlar geçirdik. Verdiğimiz desteklerle dün olduğu gibi yarında imkânlarımız ölçüsünde esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Kovid-19 salgınıyla mücadele hala devam ediyor. Bu noktada sizlerden hala tedbirleri elden bırakmamanızı istiyorum. Salgın sebebiyle hepimiz çeşitli fedakârlıklarda bulunmak zorunda kaldık. Bu süreçte hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve bizler de hazırladığımız destek paketleriyle esnaflarımızın yanında olduk.

MAHALLENİN KÜLTÜRÜDÜR
Ahilik geleneği bizler için önemli. Sizler de bunu en iyi şekilde yaşatma gayretindesiniz. Esnaf, mahallenin kültürü, güler yüzlü temsilcileridir” ifadelerini kullandı. Girdiği iş yerlerinde işletmeciler ve çalışanlarla sohbet eden Başkan Şener Söğüt, kolaylıklar dilerken gelen soruları da cevapladı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler