Haber

Başkan Söğüt´ten Hereke Esnafına Ziyaret

Orjinal Resim

Başkan Söğüt’ten Hereke Esnafına Ziyaret
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke’de esnafla bir araya geldi. Hereke Halısı ile ilgili yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten Başkan Söğüt, “Yaşatmak ve değerini arttırmak için adımlar atıyoruz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke’de esnafla bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile birlikte bölge esnafını ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, hem kolaylıklar diledi hem de gelen talepleri dinledi. Hereke’nin bir değer olduğunu belirten Başkan Söğüt, “Sahilimizi Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çok güzel bir görünüme kavuşturduk.

HER TÜRLÜ ADIMI ATIYORUZ
Hereke tarihi değerlerimizi barındırıyor. Kaiser Willhem Köşkü, Hereke Kalesi, Sümerbank fabrikası, dokuma fabrikası ve en önemlisi de Hereke halısı. Halımız bir marka. Tabi zamanla üretimi azaldı. Bizler de şimdi atacağımız adımlarla bu markanın daha iyi noktaya gelmesini sağlamayı hedefliyoruz. Birkaç proje üzerinde çalışıyoruz.

CEPHE İYİLEŞTİRMESİ YAPACAĞIZ
Hereke içerisinde de düzenlemeler yapacağız. Mesela Rüştiye Mektebinin hemen yan tarafındaki Özbek Sokağımızı da bir tarih koridoru gibi düşünerek cephe iyileştirmesi yapacağız” dedi. Başkan Şener Söğüt, daha sonra vatandaşlardan gelen talepleri de not alarak ilgili müdürlüklere ileteceğini belirtti.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler