Haber

Başkan Söğüt, "Muhtarlarımız Bizim Gözümüz Kulağımız"

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, “Muhtarlarımız Bizim Gözümüz Kulağımız”
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarları ağırladı. “Vatandaşlarla aramızdaki en önemli köprü sizlersiniz” diyen Başkan Söğüt, “Hedefimiz ve gayemiz daha güzel bir Körfez” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Körfezli muhtarları ağırladı. Muhtarlarla meclis salonunda bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, tek tek muhtarların gününü kutladı. “Vatandaşlar ile aramızda köprü oluyorsunuz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bazen bizlerin sorunlara ulaşması zor olabiliyor. Bu noktada vatandaşlar muhtarlar aracılığı ile bizlere ulaşarak sıkıntısını aktarabiliyor” dedi.

GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRIYORUZ
2.5 yıldır birlikte görev yaptıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Birlikte kentimize güzel hizmetler kazandırıyoruz. Sizlerin canla başla çalıştığınıza ben şahidim. Bizlerin göremediği eksiklikleri de sizler sayesinde görüyor, çözüm üretiyoruz. Hepimizin amacı da hedefi hizmet götürmek, vatandaşlarımızın sıkıntılarını biraz olsun giderebilmek.

YENİLENMİŞ BİR ALT VE ÜST YAPI
Şu an ilçemizin en büyük sıkıntısı altyapı. İSU ile birlikte ilçemizin tamamında altyapı çalışması yürütülüyor. İster istemez vatandaşlarımızın ve sizlerin sabrını zorluyoruz. Önümüzdeki 1-1,5 yıl daha bu sorunu yaşayacağız. Ama ondan sonra alt ve üst yapısıyla tamamen yenilenmiş, bölgemize örnek olacak bir ilçe haline geleceğiz. Sıkıntılı anlarda, görülen eksikliklerde de bizler hemen müdahale edeceğiz” dedi.

SORUNU YERİNDE GÖRÜYORUZ
Halk Meclisleri ile mahalleleri cadde cadde, sokak sokak gezdiklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Sizlerle birlikte sorunu yerinde görüyor ve yine orada birlikte çözüm üretiyoruz. Çoğu mahallemizde bunu tamamladık. 1-2 ay içerisinde köylerimiz de dâhil halk meclislerimizi tamamlamış olacağız. Ortak akıl ile tüm kentimize hizmet etme gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

GÜZEL BİR UYUM İÇERİSİNDEYİZ
Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk de Başkan Şener Söğüt’e teşekkür ederken, “2015’ten bu yana 19 Ekim’i Muhtarlar Günü olarak kutluyoruz. Senenin bir günü hatırlanmak, takdir edilmek tabiî ki bizler için gurur verici. Zor şartlarda görev yapıyoruz. Özellikle pandemi süreci bunu daha da zor hale getirdi. Sizlere desteğiniz ve yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir uyum içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler