Körfez´de Kasisler Boyanıyor

Körfez’de Kasisler Boyanıyor
Körfez Belediyesi mevsim şartlarından dolayı bozulan cadde ve sokaklardaki kasisleri boyuyor. Boyama işlemi tamamlanan kasis yeni görüntüsüyle sürücülere uyarıcı oluyor.

Körfez Belediyesi, ilçe genelinde okul, cami, oyun alanları ve yoğun vatandaş trafiği olan noktalarda bulunan kasislerde boya yenileme çalışmaları yapıyor. Kent içersinde araçların hızlı gitmesini önlemek ve yaya güvenliğini arttırmak için yapılan kasislerin boyaları zamanla aşınıyor ve araç sürücüleri tarafından da fark edilmesi zorlaşıyor.

BOYALARI YENİLENİYOR
Geceleri araç ışıklarını da yansıtan özel boya ile boyanan kasisler, hem fark edilebiliyor hem de yayalar için önem arz ediyor. Bu kapsamda da Zabıta Müdürlüğü Trafik Atölyesi, mevsimsel sebeplerden dolayı da soluk duran kasis üstlerindeki boyaları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak Esentepe Mahallesi’nde çalışma yürüttü.