Haber

Körfez Belediyesi´nden ´İstihdam Ofisi´ Hamlesi

Orjinal Resim

Körfez Belediyesi’nden 'İstihdam Ofisi' Hamlesi
Körfez Belediyesi, iş arayanlarla işverenleri istihdam ofisi aracılığıyla buluşturuyor.  Körfez’de iş arayan vatandaşlara destek olmak amacıyla kurulan istihdam ofisi sayesinde, iş arayanlar ile işverenler bir araya geliyor.

"İstihdam Ofisi" sayesinde iş arayan vatandaşların iş bulmasına destek olmak amacıyla faaliyete geçirilen İŞ-KUR İstihdam Ofisi, işverenlere de gerekli işgücünü sağlıyor. İstihdam Ofisi’nde; 18 yaşını doldurmuş bay-bayan herkes başvuru yapabiliyor. Ofis, işe gönderme dışında ayrıca; işsizlik maaşı bağlama konusunda da vatandaşlara yardımcı oluyor.

TEK TIKLA BAŞVURU
Pandemi süreci sebebiyle işlemleri online (çevrimiçi) sistemle hizmete sunan Körfez Belediyesi, istihdam ofisinden yararlanmak isteyen vatandaşlara http://kariyer.korfez.bel.tr/cv/ üzerinden başvuru yapma imkanı sunuyor. Vatandaşlar, Körfez Belediyesi resmi internet sitesi içinde yer alan ‘Kariyer Merkezi’ bölümünden iş başvurusu yaparken, öğreniminde staj yapma zorunluluğu olan öğrenciler ise staj için başvuru yapabiliyor.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler