Haber

Başkan Söğüt, "Siz Yeter Ki Üretin, Biz Destekleriz"

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, “Siz Yeter Ki Üretin, Biz Destekleriz

Körfez Belediyesi’nin desteği ile proje üreten ve TEKNOFEST’te başarı elde eden gençler, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ziyaret etti. Başkan Söğüt, “Sizlerin ürettiği projelere destek vermek, sizleri başarıya teşvik etmek de bizlerin görevi” dedi.

Körfez Belediyesi, ilçedeki eğitim ve öğretime büyük bir destek veriyor. Özellikle gençlerin başarılı olabilmesi için gereken katkıyı sağlayan ve özellikle bilişim alanında yeni projeleri de hayata geçirmek isteyen belediye başkanı Şener Söğüt’ün talimatı ile Körfez Belediyesi, TEKNOFEST’e katılan Körfezli dört öğrencinin sponsorluğunu üstlenmişti.

“SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ”
Gençler katıldıkları etkinliklerde “Döner Kanat” kategorisinde savaşan insansız hava aracı ile katılan finale yükselme başarısı gösteren gençler, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile bir araya geldi. Başkan Söğüt’e desteklerinden dolayı teşekkür eden gençler, “Bizlere her türlü desteği sağlayan başkanımızı ziyaret ederek kendisine teşekkür etmek istedik” dedi.

BİZLER DE MUTLU OLDUK
Başkan Söğüt de gençleri tebrik ederek, “TEKNOFEST Teknoloji Yarışmalarında gençlerin geleceğin teknolojileri üzerinde çalışmalarını destekleyen bir yerel yönetici olarak mutluyum. Türkiye’nin geleceği sizlersiniz. Sizlerin ürettiği projelere destek vermek, sizleri başarıya teşvik etmek de bizlerin görevi” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler