Haber

Cevher Dudayev Parkı Çok Güzel Oldu

Orjinal Resim

Cevher Dudayev Parkı Çok Güzel Oldu
Körfez Belediyesi tarafından geçtiğimiz mart ayında yapımına başlanan Cevher Dudayev Parkı’nda sona gelindi. Küçük dokunuşların yapılacağı parkı inceleyen Başkan Söğüt, “İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Körfez Belediyesi, Barbaros Mahallesi’nde bulunan ve atıl durumda olan Cevher Dudayev Parkı’nı baştan aşağı yenilemek ve cazibe merkezi haline döndürmek adına geçtiğimiz mart ayında startı vermiş ve düzenlenen törenle temelini atmıştı. Toplam 14 dönümlük arazi üzerinde kurulan parkta çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı.

DİNLENCE ALANI OLACAK
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de yapımı tamamlanan ve küçük dokunuşlar sonrası açılışı yapılacak parkta incelemelerde bulundu. “Parkımız kısa süre içinde hizmete girecek” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bölgemiz için çok önemli bir dinlence alanı olacak. Emekleri olan herkese teşekkür ederim” dedi.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi’nde 14 dönümlük alanda hayata geçirilen Cevher Dudayev Parkı içerisinde; futbol sahası, çok amaçlı salon, dinlenme alanları ve oyun grupları, basketbol sahası, sosyal donatı alanı, yürüyüş yolları ve araç otoparkı bulunuyor.

rüntü ortaya çıktı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler