Haber

Körfez´in Araç Filosu Genişliyor

Orjinal Resim

Körfez’in Araç Filosu Genişliyor
Körfez Belediyesi, geçtiğimiz yıl bünyesine kattığı yeni iş makineleri sonrasında genişlettiği filosuna şimdi de Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce kullanılmak üzere 1 yeni çöp kamyonu ekledi.

Körfez Belediyesi, geçtiğimiz yıl bünyesine kattığı yeni iş makineleri sonrasında genişlettiği filosuna şimdi de Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce kullanılmak üzere 1 yeni çöp kamyonu ekledi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce kullanılacak olan ve 13 metreküp çöp alma kapasitesine sahip olan araç, dün itibariyle filoya dâhil edilerek çalışmaya başladı.

FİLO GENİŞLİYOR

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de araç teslimi sırasında Temizlik İşleri Müdürlüğü’ndeydi ve aracın başına geçerek ilk kontağı çevirdi. Araç filosuna ihtiyaçlar doğrultusunda eklemeler yaptıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Bu doğrultuda geçtiğimiz yıl 3 milyon TL’lik yatırımla 5 adet iş makinemizi bünyemize kattık.

“KENDİ ÖZ KAYNAKLARIMIZLA”

Şimdi de kendi öz kaynaklarımızla 2021 model 13 metreküp çöp kapasitesi olan kamyonu filomuza kattık. Körfezimizin geleceğine yaptığımız yatırımlarımıza ve hizmetlerimize her geçen gün yenilerini ekliyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra aracın başına geçti ve kontağı çevirdi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler