Körfez´de Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Körfez’de Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor
Körfez’in altyapısı yenileniyor. Körfez Belediyesi, İSU ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerince çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Körfez Belediyesi, İSU ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerince ilçe genelinde altyapı çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Güney, Fatih, Çamlıtepe ve Barbaros Mahallesi’nde sürdürülen çalışmalar geniş çaplı olarak devam ederken, yüzde 90’ı tamamlanan Güney Mahallesi’nde de eksik noktalara müdahalelerde bulunuluyor.

HIZLI ŞEKİLDE ASFALTLANIYOR
Yaklaşık 500 milyon TL’lik yatırımla Körfez’in tamamında gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları bölge bölge devam ettirilecek. Güney Mahallesi’nde çalışmaların sona geldiğini belirten yetkililer, altyapının tamamlandığı cadde ve sokaklarda hızlı bir şekilde asfalt ve kaldırım yenileme çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirtti.