Haber

"Şehrin Altını Da Üstünü De Yeniliyoruz"

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, “Şehrin Altını Da Üstünü De Yeniliyoruz”
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Güney Mahallesi’nde altyapının tamamlandığı ve üst yapı düzenlemenin yapıldığı caddelerde incelemelerde bulundu.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Güney Mahallesi’nde altyapının tamamlandığı ve üst yapı düzenlemenin yapıldığı caddelerde incelemelerde bulundu. Altyapının zor ve meşakkatli bir iş olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İSU Genel Müdürümüz sağ olsun hızlı bir şekilde çalışmaların ilerlemesi için büyük gayret gösterdi.

VATANDAŞARIMIZ TEŞEKKÜRÜ HAK EDİYOR
Vatandaşlarımız da bu süreçte büyük sabır gösterdi. Bizler de İSU ekiplerimize gerekli tüm desteği sağlayarak işin daha çabuk bitmesi için çabaladık. Güney ve Fatih Mahallemizde neredeyse altyapı tamamen yenilendi. Ciddi bir yatırım yapıldı. Şimdi de üst yapı için hızlı bir şekilde çalışmalar devam ediyor. İlçenin altı ile birlikte üstü de yenileniyor.

ALTI DA ÜSTÜ DE YENİ BİR KÖRFEZ
Asfalt serilen caddelerde aynı zamanda kaldırım ve parke çalışmaları da eş zamanlı olarak yapılıyor. Vatandaşlarımız şunu bilsin, gerçekten gösterdikleri sabıra değecek. Şimdi diğer mahallelerimizde altyapı çalışmalarının startını vereceğiz. Onları da hızlı bir şekilde önce altyapısı sonra da üst yapısı ile yenilenmiş olarak tamamlayacağız” dedi.

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler