Haber

Cevher Dudayev Parkı´nda sona gelindi

Orjinal Resim

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, mart ayında temelini attığı ve ‘6 ayda bitecek’ dediği Cevher Dudayev Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Söğüt, “Söz verdiğimiz gibi 6 ayda tamamlayacağız ve halkımızın kullanımına açacağız” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi’nde 14 dönümlük alanda hayata geçirilecek olan Cevher Dudayev Parkı’nda incelemelerde bulundu. İçerisinde futbol sahası, çok amaçlı salon, dinlenme alanları ve oyun grupları, basketbol sahası, sosyal donatı alanı, yürüyüş yolları ve araç otoparkı da bulunan park, tamamlandığında bölgenin adeta bir cazibe merkezi haline gelecek.

SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de dün parkta yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Firma yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Söğüt, “6 ay içerisinde biteceğinin sözünü verdik. Sözümüzü tutacağız. Sizler de ona göre çalışmalarını yürütün” dedi. Yetkililer de çalışmalarda sona gelindiğin belirterek, 1 ay içerisinde çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

“ÇOCUKLUĞUM GEÇTİ”

Cevher Dudayev Parkı’nın ilçenin en büyük parklarından bir tanesi olacağını belirten Başkan Söğüt, “Burası benim de çocukluk yıllarımın geçtiği benim içinde çok değerli olan bir park. Toplam 14 bin 371 metrekarelik bir alana sahip. Tamamlar tamamlamaz hizmete açacağız ve vatandaşlarımız buraya gelerek güzelce vakir geçirebilecek” ifadelerini kullandı.

 

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler