Okul ve ibadethanelerin eksiklikleri gideriliyor

Körfez Belediyesi, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarından gelen gelen talepleri inceliyor ve çalışma başlatılıyor. Belediye hizmetlerini her kesimine ulaştırmayı amaçlayan Körfez Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşlarından gelen tamirat, tadilat ve çevre düzenlemesi gibi talepleri inceleyerek sıraya koyuyor.

SUNDURMA YAPILDI

Ekipler son olarak Yeniyalı Mustafa Kemal Lisesi ve Kirazlıyalı Merkez Camii’nde çalışma yürüttü. Okul yönetimin talebi doğrultusunda giriş kapısı yenilenirken, Kirazlıyalı Merkez Camii’ne de sundurma yapıldı. Kısa sürede talepleri yerine gelen okul yönetimi ve cami derneği ise Körfez Belediyesi’ne teşekkür etti.