Haber

Başkan Söğüt´ten Dünya Çevre Günü Mesajı

Orjinal Resim

Başkan Söğüt’ten Dünya Çevre Günü Mesajı
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında ‘temiz ve doğal bir çevre’ vurgusu yaptı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında “Gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak için hepimiz daha duyarlı olmalıyız” diyen Başkan Şener Söğüt, “Daha temiz ve yeşil bir Körfez için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda da atık yönetimi noktasında Türkiye’nin ilk Atık Getirme Merkezi’ne sahip bir belediyeyiz.

TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ
Kentimizi temiz, yaşanabilir ve doğal dokusu korunmuş olarak daha ileri taşımak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Sıfır atık Yönetmeliği'nce Sıfır Atık Yönetim Sistemi'ni kurarak belediye olarak da Sıfır Atık Belgesi'ni aldık. Belediye olarak çevre bilinci ve duyarlılığını artırmak amacıyla görsel ve yazılı çalışmalar yaparak daha fazla vatandaşımıza ulaşıyoruz.

GELECEĞİ KORUMALIYIZ
Çevrenin korunmasının asıl olarak yaşamı ve geleceği korumak olduğunu çok iyi biliyor ve bunun için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nün çevremizi ve doğamızı koruma anlamında önemli bir farkındalık yaratacağını umuyor; vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk ve huzurlu yaşadığı bir gelecek diliyorum” dedi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler