Haber

Körfez´de Bayram Coşkusu Evlere Taşındı

Orjinal Resim

Körfez’de Bayram Coşkusu Evlere Taşındı
Körfez Belediyesi, çocuklar için bayram coşkusunu evlerinin balkonlarına taşıdı. Hazırlanan bayram tırı tüm Körfez’i dolaşırken, Başkan Söğüt de tırın üstüne çıktı, vatandaşları selamladı.

Körfez Belediyesi, çocuklar için bayram coşkusunu evlerinin balkonlarına taşıdı. Ramazan ayı boyunca her hafta sonu Körfez’i dolaşan ve kısıtlama dolayısıyla evlerinde bulunan çocuklara moral olması amacıyla onları selamlayan masal kahramanları, bu kez bayramda da Körfez’in sokaklarındaydı. Bayrama özel olarak hazırlanan Bayram Tırı, Körfez’i dolaştı, çocuklara bayram şekeri dağıttı.

YAŞANANLAR HEPİMİZİ ÜZDÜ
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de bayram coşkusuna ortak oldu. Farklı noktalarda tır üstüne çıkarak vatandaşları selamlayan Başkan Şener Söğüt, çocukların coşkusuna ortak oldu. “Bu bayram, daha güzel bayramlar için evimizde olmamız lazım” diyen Başkan Söğüt, “Filistin’de yaşananlar hepimizi üzdü. Buruk bir bayram yaşıyoruz” dedi.

ÇOCUKLAR ÇOK SEVİNDİ
“Bayramlar hepimizi gibi çocuklarımızın da en çok sevineceği, coşkusunu ortaya çıkaracağı bir gün” diyen Başkan Şener Söğüt, “Hepinizi yürekten selamlıyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt de tır üzerinden çocukları selamlarken, masal kahramanları da tırdan inerek çocuklara şeker takdim etti. Vatandaşlar da Başkan Söğüt’e bu güzel davranışından dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler